Notícies 12. Edició vespre. 27/09/2022

La fuita de nafta a Asesa no es va comunicar fins que la població es va alertar per les males olors, 11 hores després que passés. Protecció Civil diu que és un episodi que es podria haver evitat si l'empresa hagués actuat diferent a l'hora de gestionar la fuita i l'alcalde de Tarragona demana millorar la comunicació amb la gent.

Retiren el cotxe que va quedar engolit per la sorra a la platja Llarga de Tarragona després dels aiguats del dia de Santa Tecla. La normalitat trigarà a arribar a les zones més afectades com al passatge del Sol, a tocar de l'escola del Miracle i a la zona del tennis Tarragona.

El regidor de Junts per Altafulla, Héctor López Bofill, dimiteix del govern després que el ple d'ahir a la nit aprovés la seva reprovació per comentaris a les xarxes. L'alcaldessa Montse Castellernau i Jaume Sànchez assumiran les seves competències. Alternativa Altafulla queda sola al capdavant del consistori.

Dilluns engeguen les obres per transformar la plaça Catalunya de Torredembarra i donar prioritat als vianants. Veïns i comerciants hauran de conviure amb mig any d'obres. L'ajuntament els convoca per explicar les fases en què es desenvoluparà el projecte.

El Club Bàsquet Salou no té on entrenar i jugar per culpa dels desperfectes al pavelló municipal, que deixaran inoperatiu el recinte durant setmanes. Queden 10 dies perquè comenci la LEB Plata i l'equip demana ajuda a municipis com Tarragona i Reus.

 

Programes més recents a TAC12