Notícies 12. Edició vespre. 26/09/2022

3 dies després del temporal, la urbanització de Cala Romana a Tarragona, encara avalua els danys que va provocar la tempesta. Hi ha més d'un centenar d'habitatges afectats, part del tennis inoperatiu, i l'escola de vela amb nombrosos desperfectes. Els veïns reclamen a l'ajuntament que es sol·liciti ser declarada zona catastròfica i que es netegin boscos i rieres per intentar evitar que es tornin a repetir situacions similars.

Altafulla també es recupera dels temporals que també van afectar habitatges i aparcaments. Els centres educatius han pogut començar les classes amb normalitat després que es fes una crida ciutadana per netejar els equipaments.

El poligon nord de Tarragona acollirà d'aquí 3 anys el centre més gran de l'estat per produir hidrogen verd. L'impulsen Repsol, Enagàs, Iqoxe i Messer i s'hi destiran 230 milions d'euros.

Els Nois de la Torre s'imposen per primera vegada en la història en la primera jornada del Concurs de Castells que es va acabar celebrant al pavelló per les previsions de mal temps. Farem la crònica de la jornada i veurem com encaren les colles de Valls la cita d'aquest diumenge.

Montblanc es torna a convertir en la capital de la ceràmica amb el Festival Terrània. Hi han passat durant el cap de setmana unes 4.000 persones, en una edició de retorn que no ha aconseguit igualar xifres anteriors.

El Club Bàsquet Salou disputarà la fase final de la Lliga Catalana LEB Plata després d'imposar-se a l'Hospitalet i a domicili. És el debut oficial dels salouencs, que no han jugat cap partit previ per culpa de les baixes. Menys fortuna la del CBT, eliminat als quarts de final de la Lliga Catalana EBA i amb molt poca rotació per culpa, també, de les lesions.

Programes més recents a TAC12