Notícies 12. Edició migdia. 17/08/2022.

Les tempestes de les darreres hores han fet mal a diversos cultius, com per exemple el de l'avellana. Algunes finques podrien perdre un percentatge important de les varietats més primerenques, que ja eren al terra. Tot i això, l'afectació va ser molt desigual en distàncies molt curtes.

L'Ajuntament de Valls anuncia un reforç de la vigilància al centre històric de la ciutat per revertir la sensació d'inseguretat al barri, després de nous incidents. Mossos d’Esquadra i la Policia Local col·laboraran per incrementar la seva presència a la zona. 

 L'aigua de Sant Magí ja avança cap a Tarragona, on arribarà demà a la tarda, vigília de la diada. Avui hem seguit el seu pas per municipis com Querol i abans que els portants facin nit a Bràfim.

El FICVI canvia d'ubicació i es durà a terme al Celler de Vila-seca, del 14 al 23 d'octubre. La setena edició del Festival Internacional de Curtmetratges ha rebut 666 propostes artístiques provinents de tot el món.

El Club Bàsquet Valls obre la pretemporada de la Lliga EBA amb la plantilla ja tancada i amb pocs canvis respecte a l'anterior curs. El principal d'ells, el del flamant entrenador, Víctor Neila, que promet lluitar per establir-se a la zona capdavantera de la taula.

Programes més recents a TAC12