Notícies 12. 16/08/2022

Matí de tempestes que anuncien un canvi de temps després d'una llarga onada de calor. La imatge del dia ha estat la d'una mànega a la zona del Cap Salou. A l'Espluga de Francolí, mentre esperen les pluges, des d'aquest dimecres es tallarà el subministrament d'aigua cada nit.

L'alcalde de Salou assegura que escoltarà les propostes de millora per al projecte de l'Eix Cívic, però adverteix que no cedirà a les pressions i protestes. Part dels veïns s'oposen als nous edificis previstos prop de les actuals vies del tren.

El Port de Tarragona licita l'actuació arqueològica al jaciment de la vila romana de Cal·lípolis. La primera fase costarà més de 160 mil euros i està inclosa en l'àmbit d'influència de la futura Zona d'Activitats Logístiques.

I venim d'un cap de setmana llarg ple d'activitat festiva. Repassarem el més destacat de Sant Magí i les Festes de Sant Roc a Tarragona, el desenllaç de les Nits Daurades a Salou i la presentació dels actes de Santa Rosalia a Torredembarra.

Marta Galimany aconsegueix la medalla de plata per equips a l'Europeu de marató i acaba en l'onzena plaça individual. És la millor classificació de la vallenca en la màxima prova continental de l'especialitat.

Programes més recents a TAC12