Notícies 12. 12/08/2022

Pràcticament al 100% d'ocupació. La Costa Daurada enceta avui el cap de setmana més fort de l'any amb una situació pràcticament calcada a la del 2019. L'agost serà molt bo, però la incertesa és fins quan es podrà allargar la temporada turística.

La situació de sequera és preocupant, però EMATSA assegura que per ara no té problemes per garantir el subministrament a més de 150.000 persones. Si l'absència de pluges s'allarga en el temps, sí que es podrien prendre mesures excepcionals.

L'abonament de l'autobús municipal de Tarragona costarà un 30% menys a partir de l'1 de setembre. L'EMT vol fomentar així el seu us mitjançant una mesura que s'allargarà fins que s'acabi l'any.

Colla Vella, Colla Joves i Castellers de Vilafranca enceten dilluns la segona meitat d'agost a la Bisbal del Penedès. Serà una diada exigent amb estrenes i deures pendents.

El Nàstic juga demà a Castelldefels la segona ronda de la Copa Catalunya. Un rival que, dos anys enrere, va veure's les cares amb la Unió Esportiva Valls a la desapareguda Tercera Divisió.

Programes més recents a TAC12