Notícies 12. Edició vespre. 11/08/2022.

El nombre d'accidents i de víctimes mortals a l'autopista AP-7 ha augmentat un 25% des de l'alliberament dels peatges. La via va ara molt més saturada amb un 40% més de vehicles. Trànsit proposa baixar la velocitat màxima a 100km per hora i ampliar el nombre de carrils en certs trams. Els transportistes se senten, altra vegada, assenyalats.

PortAventura rep el vistiplau per construir una planta fotovoltaica amb més d'11 mil plaques solars, la més gran en un ressort a l'Estat. Es preveu que s'instal·li a finals d'any i ocuparà 6 hectàrees.

La remodelació dels carrers del Grup Centcelles de Constantí acabarà a finals de mes. El barri estrenarà voreres, s'eliminaran barreres arquitectòniques i també s'asfalta el paviment del mercat.  S'hi inverteixen 230 mil euros.

Més de 600 persones han visitat el museu del Celler de Vila-seca durant el primer mes d'obertura. La realitat virtual i les pantalles interactives són el plat fort d'una experiència per conèixer la història del celler i la tradició vinícola.

El Nàstic continua invicte durant la pretemporada després de guanyar a Olot per 1 a 3 i en un partit on va arrencar per darrere en el marcador. Els de Raül Agné no han perdut cap dels cinc duels jugats fins ara aquest estiu.

Programes més recents a TAC12