Notícies 12. 09/08/2022

Mor un home d'uns 40 anys ofegat en una piscina comunitària d'uns apartaments de La Pineda. Es tracta d'un turista irlandès que ha perdut la vida aquest matí per causes que es desconeixen.

L'Espluga rebrà demà els primers camions cisterna amb aigua per fer front a la sequera. Amb això i reduint el consum, s'aspira a estabilitzar les reserves i evitar talls en el subministrament.

La collita de l'avellana s'avança uns 15 dies i les previsions són bones. Després de dos anys amb produccions baixes, enguany es preveu un balanç de quilos superior i amb un fruit sa per l'absència de fongs.

Constantí comença els treballs per millorar l'accés per a vianants al cementiri. Es construirà una nova vorera, s'instal·laran semàfors i una rampa. Està previst que s'enllesteixi en uns dos mesos i es fa pensant també amb la previsió de la futura sala de vetlles.

Salou enceta la seva festa major d'estiu. Ahir es va fer el pregó i la tronada d'inici de les Nits Daurades. Les activitats s'allargaran fins al dilluns 15 d'agost i ja hi ha hagut el primer tastet de cultura popular.

Volei Sant Pere i Sant Pau i Cèvol Torredembarra continuen sense calendari de la Superlliga 2. Conflictes federatius de diversos clubs participants provoquen que, de moment, només quedi clar que jugaran en un dels tres grups existents.

Programes més recents a TAC12