Notícies 12. 06/07/2022

Les baixes gestionades als Centres d'Atenció Primària han augmentat un 84% en l'últim mes per la setena onada de la COVID. A partir d'avui s'ha recuperat les baixes laborals automàtiques per evitar que vagin al CAP. Les poden demanar persones amb símptomes.

Reducció important del nombre de delictes comesos a Salou que han baixat un 26%. Avui s'han reunit els cossos policials que han confirmat que un estiu més s'augmentarà el nombre d'efectius per la temporada turística. Se centraran sobretot en l'oci nocturn, les platges i el comerç.

La Banda Unió Musical de Tarragona serà la perpetuadora de les festes de Santa Tecla d'enguany. Se l'escull per la seva trajectòria i vinculació amb la festa, i convertida ja en un element imprescindible. El reconeixement arriba a les portes del 30è aniversari.

La festa major de l'Espluga de Francolí recuperarà enguany el repic de campanes manual i la sortida en processó dels dos patrons, Sant Abdó i Sant Senén. Són les novetats destacades d'una festa que arrencarà el 28 de juliol.

Passarem per l'Open Internacional d'Escacs que s'està celebrant durant tota aquesta setmana a Torredembarra. I parlarem amb alguns dels participants més grans, 94 anys, i també amb els més joves i amb gran projecció.

Programes més recents a TAC12