Notícies 12. 05/07/2022

 

Tres candidats opten a hores d'ara a ser l'alcaldable de Junts per Tarragona a les properes eleccions municipals. Dos vells coneguts de la política tarragonina, que van formar part dels equips de govern de l'exacalde Nadal. Són Jordi Sendra i Agustí Mallol. L'altre candidat és el funcionari de carrera Josep Maria Llort, vinculat al Patrimoni. Les candidatures es poden presentar fins aquest dijous. El candidat se sabrà el 24 de juliol.

S'amplien les places d'aparcament prop del cementiri de Tarragona. S'han eliminat dos carrils de circulació a l'entrada a l'A-7 per crear aquestes places de zona taraonja que costen un euro al dia. Començaran a funcionar l'11 de juliol.

Dos agents cívics vigilaran que els amos dels animals de companyia compleixin la normativa. Es busca reduir la presència d'excrements i orins als carrers de Tarragona. Es faran més pipicans i una parella de la guàrdia urbana de paisà sancionarà els incívics. Les multes poden arribar als 300 euros.

Farem la prèvia del concurs de focs artificials de Tarragona que comença demà i que podran veure per primera vegada des de l'aire. Cada dia els oferirem un resum gravat amb un dron des del cel de Tarragona. Tot acompanyat de la música de la Banda Unió Musical.

El Nàstic renova la confiança en el porter Manu Garcia que continuarà defensant la porteria grana com a mínim una temporada més amb una altra d'opcional. La pretemporada pel primer equip començarà dilluns vinent.

Programes més recents a TAC12