Notícies 12. 29/06/2022

L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, defensa que el lloguer dels dos locals pels quals se'l jutja es fa fer de manera totalment legal. Avui ha obert el torn de declaracions dels 13 acusats per aquesta peça separada del cas Torredembarra. Només ha contestat les preguntes dels seus advocats.

L'alcalde de Tarragona encén la tronada de la vigília de la festa major de Reus en una imatge històrica. És la primera vegada que un alcalde tarragoní exerceix de convidat d'honor a la capital del Baix Camp.

Els barris de Ponent de Tarragona tindran un nou espai esportiu entre l'Albada i Parc Riuclar. S'hi invertirà més de mig milió d'euros. És una de les inversions destacades a què es destinarà una nova modificació de crèdit de l'ajuntament que puja un milió 800mil euros i que avui s'ha aprovat al ple.

L'escola Eladi Homs de Valls tornarà a perdre el curs vinent més professionals que atenen alumnes amb necessitats especials. Responsables del centre i pares i mares fan arribar al ple de l'ajuntament el seu malestar. L'alcaldessa ja ha dit que farà d'intermediari amb la Generalitat per trobar una solució.

I parlarem amb dos pagesos que fa gairebé 50 anys que venen de Bítem a Tarragona dos cops per setmana per vendre al mercat del Fòrum. Avui per ells, és l'últim dia. Es jubilen i comencen nova etapa.

 

Programes més recents a TAC12