Notícies 12. 23/05/2022

Tarragona rebrà més de 3 milions d'euros dels fons europeus que es destinaran en part a enderrocar la plataforma de la Platja del Miracle. En aquesta subvenció també hi ha inclosos altres projectes com la renaturalització del riu Francolí al seu pas per la ciutat.

Subvenció que es coneix el mateix dia en què Costes comença a reposar sorra a la mateixa platja del Miracle que estarà tancada al públic als matins durant tres dies. També s'actuarà aquesta mateixa setmana a l'Arrabassada.

Comencen les eleccions a la Universitat Rovira i Virgili per escollir el rector o rectora dels propers 4 anys. Gairebé 20.000 persones tenen dret a vot fins dimecres en uns comissis que per primera vegada són 100x100 electrònics. Maria Jose Figueras opta a la reelecció enfront dels altres dos candidats, Mercè Gispert i Josep Pallarès.

Tanca la mítica llibreria La Capona de Tarragona, que s'ha convertit en un referent cultural de la ciutat en els seus 25 anys de vida. Els tres socis es jubilen i no han trobat relleu.

El Club Hoquei Vila-seca baixa a Primera Catalana després de cinc anys a Nacional, la màxima divisió de l'especialitat al país. S'esperen canvis profunds al vestidor, però l'entrenador Juanjo Matilla podria continuar el curs vinent.

Programes més recents a TAC12