La Setmana. 21/05/2022

Satisfacció al territori per l'arribada d'una planta de components de bateries a Mont-roig del Camp. S'estima que generarà uns 500 llocs de treball. L'entorn econòmic i sindical aplaudeix l'aposta de la companyia sud-coreana i es pensa que tindrà efectes positius per a la resta del sector industrial.

L'Ajuntament de Tarragona podria licitar el nou contracte de neteja aquest mateix estiu. L'actual acaba d'aquí un any. Es dividirà en cinc lots diferents per millorar la neteja i la recollida de brossa a la ciutat i també reduir-ne el cost. Ara mateix costa uns 20 milions d'euros l'any.

Acaben les obres per arreglar els desperfectes que va provocar la riuada del 2019 a l'Espluga de Francolí. La consellera de presidència visitava aquest divendres la zona i també feia parada a Montblanc, en una de les zones més afectades com és la del Pont Vell.

L'Agència Catalana de l'Aigua no canviarà d'ubicació l'estació de bombeig d'aigües residuals que està construint davant l'edifici Golden Pineda a Salou. L'ajuntament ho havia demanat per les protestes dels veïns que no volen l'equipament per les olors i el soroll que pugui generar.

Programes més recents a TAC12