Notícies 12. Edició migdia. 20/05/2022

L'Ajuntament de Tarragona podria licitar el nou contracte de neteja aquest mateix estiu. L'actual acaba d'aquí un any. Es dividirà en cinc lots diferents per millorar la neteja i la recollida de brossa a la ciutat i també reduir-ne el cost. Ara mateix costa uns 20 milions d'euros l'any.

Acaben les obres per arreglar els desperfectes que va provocar la riuada del 2019 a l'Espluga de Francolí. Avui la consellera de presidència ha visitat la zona i també ha fet parada a Montblanc, en una de les zones més afectades com és la del Pont Vell.

El Port de Tarragona tanca l'abril amb xifres rècord. Ha mogut gairebé 3 milions de tones i això fa que se situi com el segon millor abril de tota la seva història. L'increment s'explica sobretot per la pujada que han experimentat els tràfics amb productes químics, els cereals i les farines.

L'Agència Catalana de l'Aigua no canviarà d'ubicació l'estació de bombeig d'aigües residuals que està construint davant l'edifici Golden Pineda a Salou. L'ajuntament ho havia demanat per les protestes dels veïns que no volen l'equipament per les olors i el soroll que pugui generar.

La rebutjaria perquè el projecte s'escriu, bé o malament, només des de la pista. Els de la capital de la Costa Daurada assumeixen la continuïtat a l'EBA i després de quedar-se a les portes de pujar a LEB Plata. Ho tornaran a intentar com a veïns de CBT i Valls.

I coneixerem l'espectacular cas de l'altafullenca Antònia Royo. Té gairebé 58 anys i fa només una dècada que corre. Des de fa un any es dedica a la marxa atlètica, suficient per convertir-se en medalla de bronze al Campionat d'Europa .

Programes més recents a TAC12