Notícies 12. Edició vespre. 18/05/2022

Les graderies reconstruïdes de l'amfiteatre de Tarragona no s'enderrocaran. L'ajuntament ja té l'informe que n'avalua l'estat i descarta tirar-les a terra, tot i la important fissura que s'hi va detectar. La intenció és poder-la reobrir en el termini d'un any.

Noves mesures per evitar el col·lapse circulatori a la part Alta de Tarragona en les entrades i sortides al col·legi l'Estonac. Entre d'altres decisions, s'implantarà un espai a fora la muralla, al passeig de Sant Antoni per poder acomiadar els nens.

El director de Dow Tarragona, Ignasi Cañagueral, és el nou president de l'AEQT, la patronal de la química Tarragonina. Entre els reptes que es marca, mitigar els efectes en la indústria de l'escalada de preus que estem vinint.

Coneixerem com serà el cartell de la festa major de Sant Joan de Valls que se celebrarà del 20 al 25 de juny. El protagonisme és per al tomb del poble. Hi apareixen els elements del seguici, els Xiquets de Valls i espais del centre històric.

Berni Álvarez continuarà un any més a la banqueta del Club Bàsquet Tarragona. L'entitat i el tècnic han arribat a un acord per fer possible el tretzè curs seguit com a tècnic de l'exjugador, que preveu conservar bona part del grup que va disputar la final prèvia a la fase d'ascens a LEB Plata.

Programes més recents a TAC12