La setmana. 14/05/2022

Un empresonat i dos fugitius per la mort a trets d'un home, dilluns a la nit en ple centre de Salou. Va passar al carrer Saragossa i podria tractar-se d'un conflicte per tràfic de drogues. El cas es continua investigant.

Montse Castellarnau ja exerceix com a alcaldessa d'Altafulla. Sense sorpreses, dimarts va prosperar la moció de censura contra Jordi Molinera. Aquest divendres s'ha donat a conèixer el nou cartipàs.

Tret de sortida a la curs electoral per les municipals de l'any vinent. A Tarragona, Rubem Viñuales es presentarà a les primàries per ser el cap de llista del PSC a la ciutat. I a Montblanc, Josep Andreu no descarta tornar-se a presentar i liderar el nou moviment polític sorgit de l'actual govern. Al seu anterior partit, Esquerra Republicana, ja han anunciat Oriol Pallissó com a candidat a l'alcaldia.

L'Hospital Joan XXIII inaugura la nova unitat de cures intensives amb 12 llits equipats amb l'última tecnologia. La unitat formarà part del futur Parc Sanitari i s'anirà modernitzant progressivament fins al 2025. Llavors, es disposarà de 34 boxs renovats.

La graderia situada a la caixa escènica del Teatre Metropol s’haurà de tancar per qüestions de seguretat. La Sala Trono afrontarà les pròximes temporades a l’altra banda de l’escenari, a la platea del teatre modernista.

Programes més recents a TAC12