Notícies 12. 18/01/2022

Salut comunica set morts més per coronavirus al Camp de Tarragona en un dia en què se sumen gairebé 3.000 positius més. Davant d'aquestes dades, la Generalitat manté les mesures vigents excepte el toc de queda que s'eliminarà la mitjanit de dijous a divendres. El pic de la sisena onada està al caure.

El sector de la restauració demana compensacions immediates per les pèrdues que han tingut des de l'aplicació de les noves mesures del govern des d'abans de Nadal. Insisteixen que altres mesures són més efectives per contenir la pandèmia i que es continua criminaltizant el sector.

La Generalitat adjudica els treballs previs per al nou hospital Joan 23 de Tarragona. Costaran 6 milions d'euros i haurien de començar el mes que ve. És la feina prèvia a l'ampliació i modernització d'un equipament que hauria d'estar enllestit al 2026.

Estarem a l'escola Joan 23 del barri tarragoní de Bonavista per conèixer un projecte que vol evitar el fracàs escolar a través de l'esport, i més concretament del bàsquet. Va començar fa 3 anys amb 3 equips i ara ja hi participen unes 150 alumnes de totes les edats.

El Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona acollirà una vintena de propostes aquest any combinant propostes consagrades amb joves talents. El centre neuràlgic serà Casa Canals però també trobarem propostes en altres espais.

El CB Valls - Castelldefels podrà seguir-se dissabte i en directe a TAC12 sempre que l'afectació COVID no ajorni el duel de Lliga EBA. Els locals presenten diversos positius i integrants amb símptomes, a l'espera del cribratge.

Programes més recents a TAC12