Notícies 12. Edició migdia. 14/01/2022

El Camp de  Tarragona supera els 100.000 contagiats per coronavirus des de l'inici de la pandèmia. La xifra rodona arriba en un moment en què no para de puja el nombre d'ingressats als hospitals. No en teníem tants des de fa un any, des de la tercera onada.

Canvis en les festes Decennals de Valls. Tots els concerts programats es faran amb públic assegut i s'avancen els horaris. El Ball de gala es reconverteix i no serà ball i es quedarà en concert. Canvis per adaptar-se a la situació sanitària.

La setmana vinent començaran les obres per fer la canalització del barranc de Barenys de Salou. El primer serà enderrocar els edificis afectats. L'obra està pressuposta da en 9 milions d'euros i és una de les reivindicacions històriques per acabar amb les inundacions al barri de la Salut.

Montblanc comença les obres per reparar part dels danys de la riuada de l'octubre del 2019. Les de més envergadura com la millora de l'entorn del Pont Vell no es faran fins a la primavera. La majoria dels projectes però es licitaran en pocs dies.

Tot a punt per al Cós de Antoni de diumenge, la cursa de cavalls més important de Catalunya. Amb públic al migdia i a Vila-seca, com a novetat respecte al 2021, la podreu seguir també a TAC12 a dos quarts de cinc i a les vuit del vespre.

L'efecte COVID és un tsunami també a l'esport amb tres ajornaments, el del Volei SPiSP, el Club Hoquei Vila-seca i un d'última hora, el del Valls de Copa Catalunya femenina.. Els cooperativistes pateixen tres positius i els vila-secans, un, a banda de diversos aïllats. Dos contagis vallencs i un parell més, sota sospita.

Programes més recents a TAC12