Notícies 12. 30/11/2021

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre han registrat aquest any la meitat de pernoctacions turístiques que las que van tenir abans de la pandèmia. El sector no s'ha recuperat, però sí que mira cap amunt amb més bones perspectives de cara l'any vinent.

La CUP demana la dimissió del regidor de seguretat ciutadana a Valls per l'increment dels delictes. El govern argumenta que ja s'hi treballa mentre el principal grup de l'oposició, el PSC, reclama més mesures i més efectives.

L'ajuntament de Tarragona descarta gairebé al 100 per cent haver d'enderrocar les grades reconstruïdes de l'amfiteatre. Està pendent de l'informe que ha encarregat per saber l'estat real. Avui fa 21 anys que el conjunt romà de Tarraco va ser declarat patrimoni de la Humanitat.

Com va ser la celebració del primer nadal de la història? Ho podrem descobrir a partir del 17 de desembre a Tarragona en les recreacions que es faran al Museu Bíblic. Es van realitzar per primera vegada fa 5 anys i ara es recuperen.

El company d'aquesta casa, Sergi Amat, rep el Premi de Periodisme Esportiu per part de la Federació Catalana de Bàsquet. Premi a la cobertura informativa realitzada des d'aquesta mateixa casa de l'actualitat territorial.

 

Programes més recents a TAC12