Notícies 12. 29/11/2021

L'Acampada Jove Marxa de Montblanc. Després d'11 edicions a la capital de la Conca de Barberà, l'any vinent se celebrarà a Sant Sadurní d'Anoia. Els organitzadors, les joventuts d'Esquerra Republicana, ho han volgut desvincular de la situació a l'ajuntament de Montblanc on Esquerra va sortir del govern.

El nombre d'ingressats per coronavirus als hospitals del Camp de Tarragona és tan alt com a l'estiu. Hi ha 36 persones hospitalitzades, 11 de les quals a les unitats de cures intensives. Es demana no abaixar la guàrdia en un moment en què la pandèmia creix tot i la vacunació.

Els bars i restaurants de Vila-seca continuaran sense pagar la taxa de terrasses l'any vinent. S'ha aprovat per unanimitat en un ple en què també s'ha donat llum verda al nou reglament de zones blaves i aparcaments. Aquí l'oposició reclamava bonificacions per als residents però no va prosperar.

Tarragona recupera el Parc de Nadal del 27 de desembre al 4 de gener amb tres espais diferenciats al palau de Congressos. Sabrem com preparen les poblacions els actes de nadal que ha de ser el de la represa.

Prop de 1.400 persones van desafiar el mal temps per participar en la trentena edició de la Mitja Marató de Tarragona i la cursa de 10 quilòmetres. L'Anella Mediterrània va ser la seu de l'inici i la meta d'una cursa principal que va acabar amb triomf de José Manuel Vieito i Cristina Solé.

Programes més recents a TAC12