Notícies 12. 26/11/2021

Salut suspèn l'obligació de presentar el passaport covid a bars, restaurants, gimnasos i residències pel col·lapse del sistema al descarregar-se'l. Avui mateix entrava en vigor. Dilluns s'avaluarà la situació i es decidirà a partir de quan serà de nou obligatori.

Els Mossos d'Esquadra detenen els homes que havien provocat nombroses delictes a Valls aquests darrers dies. Se'ls n'imputen diversos, entre ells, una temptativa d'homicidi. Els detinguts s'amagaven en una casa de Cunit.

Indignació a l'ajuntament de Vila-seca pels microplàstics que han tornat a aparèixer a la sorra de la platja de la Pineda després del darrer temporal. L'alcalde diu prou i demana solucions immediates.

Entrarem a l'església del Monestir de Poblet que està tancada per obres. Es treballa per consolidar la volta de la nau central que havia patit despreniments. La basílica podria tornar a obrir per les festes de Nadal.

1.600 persones correran la Mitja Marató o la 10K d'aquest diumenge al matí a Tarragona. Serà l'edició número 30, l'última abans de modificar el recorregut i la primera després de l'esclat de la pandèmia.

El món poliesportiu afronta l'últim partit abans de l'aturada del cap de setmana vinent. A la Lliga EBA, el CBT vol seguir sent líder i ha de guanyar contra un SESE entrenat pel vell conegut local, Jordi Balaguer.

Programes més recents a TAC12