Notícies 12. 25/10/2021

 

Tarragona està més a prop de pujar els impostos l'any vinent. La proposta de l'equip de govern ha superat la comissió informativa d'Hisenda gràcies a l'abstenció d'En Comú Podem que podria optar per fer el mateix al plenari de divendres.

Comença la vacunació de la grip que coincideix amb la tercera dosi contra la covid per als majors de 70 anys. Les dues vacunes es posen alhora, una a cada braç.

Nou ensorrament en una casa deshabitada del barri antic de Valls. Es tracta d'un immoble que ja havia estat declarat en ruïna. Es van desallotjar set veïns de les cases del costat per precaució.

Coneixerem dones gitanes referents: dones que són un exemple a seguir per a futures generacions i que busquen trencar estereotips. S'han reunit a Tarragona en la Trobada d'Estudiants Gitanes de Catalunya.

La plaça del Blat torna a veure l'actuació de les dues colles de Valls en una diada de Santa Úrsula en què Vella i Joves van completar la clàssica de vuit. Castellers i afició van recuperar sensacions i encaren el camí cap a les Decennals.

Cinquena victòria consecutiva del Nàstic com a local en cinc partits, la millor ratxa de començament de temporada al Nou Estadi des del 1973. Els grana es desfan del Linares Deportivo per 3 a 1 i se situen tercers a la classificació per continuar en places de "playoff" d'ascens a Segona.

Programes més recents a TAC12