Notícies 12. 21/10/2021

Vila-seca i Reus defugen d'entrar en batalles de campanar per la futura ubicació de l'estació intermodal al Camp de Tarragona. El Ministeri de Transports apostaria ara per situar-la en terrenys vila-secans. Els dos alcaldes defensen que s'ha de triar l'emplaçament que sigui més òptim per tot el territori.

Montblanc ingressarà mig milió d'euros per la venda d'uns terrenys municipals a l'empresa Hormipresa que s'instal·larà al municipi. Es dedica a les estructures d formigó. La venda dóna un lleuger respir als números del consistori.

Els veïns de Boscos de Tarragona continuen amb les protestes contra una casa okupada de la zona. S'han concentrat per tercera nit consecutiva davant l'immoble. Porten mesos denunciant la problemàtica d'ocupacions il·legals i reclamant solucions.

Valls ja fa el compte enrere per les properes festes Decennals. Coincidint en què falten 100 dies, la capital de l'Alt Camp ha inaugurat el marcador que farà de compte enrere i la remodelació de la Font de la Manxa, que va ser inaugurada per les Decenals del 1971.

Núria Vilamajor i Laura Vilamajor seran rivals a Copa Catalunya per primera vegada a la seva vida. Dues de les jugadores més destacades del territori són la cara més familiar del derbi entre TGN Bàsquet i Valls d'aquest diumenge; un partit que seguirem en directe a TAC12.

Programes més recents a TAC12