Notícies 12. 20/10/2021

Avui fa 160 anys que es va posar en marxa la línia de tren que unia Tarragona amb València i que va suposar un impuls important per al transport de passatgers però també de mercaderies. Més d'un segle i mig després els reptes passen perquè el corredor mediterrani millori les connexions ferroviàries amb el centre d'Europa.

El radar mòbil de Vila-seca començarà a multar a partir del novembre. Fins ara només s'ha advertit els infractors. On es detecten més excessos de velocitat és en zones com l'avinguda Pere Molas i el Raval de la Mar.

S'obre al trànsit l'avinguda Lluís Companys d'Altafulla per descongestionar el pas de vehicles per l'antiga nacional 340 i millorar la connexió amb la zona de mar. La falta d'acord entre els propietaris dels terrenys i l'ajuntament ha retardat aquesta obertura 10 anys.

El tancament de la protectora d'animals de Torredembarra podria deixar al carrer 300 animals. El propietari dels terrenys els vol vendre. La protectora busca finançament per poder comprar-los o trobar famílies que vulguin acollir els animals.

El Teatre Tarragona tornarà a pujar el teló a partir del 5 de novembre amb el clàssic d'Àngel Guimerà 'La Filla del Mar'. La nova temporada de teatres de la ciutat comptarà amb estrenes i també amb reprogramacions d'espectacles suspesos per la pandèmia.

Programes més recents a TAC12