Gala Premi Mañe i Flaquer Nov 2021

Notícies 12. 15/10/2021

Satisfacció general al carrer i als sectors afectats per l'acabament de la majoria de les restriccions per la pandèmia. A partir d'avui s'han recuperat el 100x100 dels aforaments en gairebé totes les activitats. Això sí, la mascareta continua sent obligatòria a l'interior i a l'exterior si no es pot garantir les distàncies.

El túnel del Coll de Lilla estarà acabat a finals de l'any que ve però no s'hi podrà circular fins un any després. El subdelegat del govern central ho justifica perquè es necessita aquest temps per adequar-lo a la circulació.

L'ajuntament de l'Espluga de Francolí tallarà el subministrament d'aigua durant tota les nits perquè no hi ha gairebé reserves als dipòsits municipals. La solució provisional passar per portar aigua amb cubes des de Montblanc.

Els veïns de Constantí que instal·lin plaques solars als seus habitatges pagaran només la meitat de l'IBI. S'ha aprovat al ple que també ha liquidat els comptes de l'ajuntament de l'any passat amb un romanent positiu de més de 600.000 euros.

Que la tendència es trenqui a Castelló, demà dissabte a partir de les cinc de la tarda. Quart desplaçament d'un Nàstic perfecte a casa però que encara no ha guanyat com a visitant. Ho provarà contra un etern rival en dinàmica positiva i que acaba de baixar provinent del futbol professional.

Espectacular tret de sortida del Rally Catalunya-Costa Daurada, el de la represa, amb el passeig Jaume Primer com a seu de les cerimònies d'inici i finals. Mentrestant, centenars de quilòmetres per les carreteres de la demarcació i apuntin: demà a la tarda, la super especial salouenca.

Programes més recents a TAC12