Notícies 12. 14/10/2021

Amazon comença a operar des del poligon de Constantí en unes noves instal·lacions que donen feina a més d'un centenar de persones. És una de les inversions més importants que ha rebut aquest espai industrial en els darrers temps.

L'alcalde de Montblanc, Josep Andreu, no descarta tornar-se a presentar a la reelecció a les properes eleccions municipals tot i que reconeix que ara mateix no és la seva prioritat. Declaracions a aquesta casa, al Saló de Plens.

Tarragona busca inversió per reobrir la plataforma del Miracle al públic. És un dels projectes inclosos en el llistat que ha fet l'ajuntament per rebre diners europeus provinents del Next Generations. Es sol·liciten 3 milions i mig per un paquet d'inversions destinades a millorar la façana marítima i l'anella verda.

La diada de Santa Teresa del Vendrell d'aquest cap de setmana serà la primera sense limitacions. No hi haurà límit d'aforament i tampoc de castellers participants. A partir de demà s'aixecarà la restricció que posava el límit en 160 castellers per colla als assajos i també a les actuacions a plaça.

El Nàstic no guanya en Lliga al Nou Castàlia des del 2006. Des d'aleshores, un sol empat i tres derrotes. Els grana continuen sense sumar victòries fora de casa i dissabte passaran pel camp d'un Castelló reviscolat amb dos triomfs consecutius.

Programes més recents a TAC12