Notícies 12. 11/10/2021

La companyia canària Binter deixarà de volar a partir d'aquest novembre des de l'aeroport de Reus. No ha assolit les xifres previstes i per això no operarà durant tot l'any tal i com tenia previst fer.

90 agents dels mossos d'esquadra s'incorporen a partir d'avui a la regió policial del Camp de Tarragona sumant-se al miler d'efectius que hi havia fins ara. S'encarregaran de tasques de seguretat ciutadana.

Valls prioritzarà els vianants per sobre dels vehicles en la reordenació de l'entrada al barri antic per Sant Francesc. Una de les actuacions que s'hi faria és modificar el traçat actual del carrer de la Muralla. És la proposta que contempla un estudi de la Universitat Rovira i Virgili.

El festival de Clicks de Montblanc exhaureix entrades en el primer cap de setmana d'obertura. Estarà obert durat tot el pont i el proper cap de setmana. S'esperen unes 10.000 persones en una de les apostes per allargar la temporada turística.

El Nàstic signa quatre victòries consecutives al Nou Estadi, estadística inèdita d'inici en Lliga en 26 anys. Els de Raül Agné segueixen a la part alta de la Primera RFEF en guanyar al Sabadell per 1 a 0 tot i ser inferiors al rival durant bona part del derbi català.

Programes més recents a TAC12