La setmana. 09/10/2021

L'oci nocturn ha reobert després de pràcticament 15 mesos de tancament forçat per la pandèmia. L'accés a les discoteques s'ha de fer amb el passaport Covid i sempre amb mascareta. Viuen amb esperança aquest primer cap de setmana llarg, tot i que els negocis arrosseguen pèrdues perquè no han pogut comptar amb les dues últimes temporades d'estiu.

Els més grans de 70 anys rebran la tercera dosi de la vacuna contra el coronavirus a partir del 25 d'octubre. S'administrarà a partir dels sis mesos d'haver rebut la pauta completa. Al Camp de Tarragona, 8 de cada 10 majors de 12 anys ja han completat la pauta.

La demarcació de Tarragona té un 20% menys d'aturats que ara fa un any. 46.000 persones de les nostres comarques estan inscrites a les llistes de l'INEM, una dada molt similar a la que registràvem ara fa un mes. L'únic sector que perd ocupació al setembre és el de serveis.

La diada castellera de Santa Úrsula podria ser amb públic dret. Almenys aquesta és la petició que ha fet l'ajuntament de Valls al Procicat. Si no prospera serà una diada amb aforament per a 900 persones assegudes.

 

Programes més recents a TAC12