Notícies 12. 13/09/2021

Comença un nou curs escolar amb relaxació d'algunes mesures contra la pandèmia i amb 118.000 alumnes al Camp de Tarragona. N'hi ha menys a educació infantil i s'han incrementat les places als ensenyaments professionals per l'alta demanada que han tingut.

Primer dia també de vacunació a la Universitat Rovira i Virgili. S'hi pot adreçar tothom, els universitaris i també la població en general. Avui ha obert el del campus Catalunya i el de Bellisens, a Reus. La setmana vinent també es farà al campus Sescelades.

Continua oberta i sota secret de sumari la investigació per aclarir la mort de dues persones a trets la matinada de divendres a dissabte a Tarragona. Una persona n'hauria disparat una altra i després s'hauria tret la vida a prop de l'estació de trens.

L'Ajuntament de Tarragona i les colles castelleres de la ciutat esperen l'aprovació del Procicat per poder fer castells per Santa Tecla. Tal i com va avançar dissabte TAC12, se seguiria un model similar al que va utilitzar Valls per Sant Joan amb la participació màxima de 140 castellers per colla.

El Nàstic se situa al capdavant de la Primera Federació, invicte i sense cap gol en contra en tres partits. Els grana van desfer-se per 2 a 0 del segon equip del Betis i han aconseguit set dels nou punts possibles fins ara.

Programes més recents a TAC12