Notícies 12. 03/08/2021

Menys de 50.000 aturats a la demarcació de Tarragona per primer cop des del febrer del 2020, és a dir, per primer cop des d'abans de l'arrencada de la crisi sanitària. El juliol eixuga en vuit punts l'atur a casa nostra.

Jornada negra en la lluita contra la pandèmia perquè Salut informa de sis defuncions respecte al dia anterior. El nombre de crítics també s'incrementa i el govern endureix les restriccions. El criteri per declarar quines poblacions s'han de sotmetre al toc de queda serà més exigent, i, d'altra banda, a partir de demà els joves de 12 a 15 anys ja podran demanar hora per vacunar-se.

El territori aplaudeix l'acord del govern espanyol i el català per construir una estació d'alta velocitat ferroviària a l'aeroport de Reus. És un dels punts que es desprèn de l'entesa per ampliar l'aeroport del Prat. Des del Camp de Tarragona s'assenyala que l'estació intermodal és una demanda històrica recollida en el pacte ferroviari. Tot plegat, ha d'impulsar l'activitat de l'aeroport.

32.000 persones han utilitzat les línies d'autobús urbà de Vila-seca durant el seu primer any de servei. Els registres del segon semestre superen els del primer, tots dos marcats per la reducció de l'afluència turística arran de la pandèmia.

Fitxatge de primer nivell del CBT, que recupera el pivot Orion el curs de la tornada a la Lliga EBA. El nord-americà, de gairebé 33 anys, viurà així la seva tercera etapa al Serrallo, on ja va mostrar tot el seu potencial mitja dècada enrere i a la LEB Plata.

 

 

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12