Notícies 12. 25/06/2021

8 de cada 10 places de càmping de la Costa Daurada estan plenes durant aquest pont de Sant Joan. L'ocupació és més baixa als hotels i als apartaments turístics que ronda el 50%. El sector espera el turista internacional per augmentar aquestes xifres.

Divisió d'opinió entre els diputats tarragonins a l'hora de valorar els indults del polítics independentistes presos pel Procés. Parlarem amb ells després que una de les imatges es veiés ahir a la plaça del Blat de Valls, amb la presència de Jordi Turull al balcó de l'ajuntament just el dia després de sortir de la presó.

Vella i Joves simbolitzen el retorn de l'activitat castellera amb l'enlairament de dos pilars en una plaça del Blat en què només  hi van poder accedir els castellers. Farem balnç de la festa major que acaba avui amb un castell de focs que podran veure en directe per TAC12.

Estarem al local d'assaig de l'Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona. Han començat a aplicar un mètode per introduir els més petits en aquest món. Tot a través de l'harmònica.

El Nàstic confirma el fitxatge del migcampista de l'Olot Pedro del Campo, que ha signat per dues temporades. És la tercera cara nova que arriba aquesta mateixa setmana després del porter Manu Garcia i l'extrem dret Robert Simón.

Programes més recents a TAC12