Notícies 12. 23/06/2021

Els advocats beneixen el trasllat dels jutjats a l'antiga Tabacalera de Tarragona. És un dels espais alternatius que estaria estudiant el departament de justícia segons el president de l'Audiència.

A partir de dilluns ja poden demanar hora per vacunar-se els joves d'entre 30 i 34 anys. Això després que ahir es registrés un nou rècord de vacunacions. Només al Camp de Tarragona es van posar més de 10.800 dosis. La notícia negativa. Que hi ha hagut 3 morts més a les nostres comarques.

Primer dia de funcionament de l'Avlo, el tren d'alta velocitat de Renfe a baix cost. Avui ha fet parada a l'estació del Camp de Tarragona. Permet viatjar a Madrid a preus a partir de 7 euros. Entra en competència amb els trens low cost de la francesa WIGOU, que opera des del mes passat.

Farem la prèvia de la venda de les coques de Sant Joan. Els pastissers treballen a preu fet per donar sortida a unes coques que enguany seran més grans perquè no hi ha restriccions en les trobades socials.

El Nàstic confirma el fitxatge de l''extrem dret Robert Simón procedent del Badalona i amb una llarga experiència a la Segona B. També havia defensat la samarreta de l'Espanyol, l'Olot i el Llagostera.

Programes més recents a TAC12