Notícies 12. 17/06/2021

La xifra de crítics per coronavirus al Camp de Tarragona cau fins a les 16 persones. És la xifra més baixa des de l'octubre. Al pic de l'última onada, al febrer, hi havia hagut una setentena de pacients a les unitats de cures intensives.

Els que tenen entre 35 i 39 anys ja poden demanar hora per vacunar-se. El departament de Salut recomana que els qui s'han de vacunar durant les vacances no ho facin a la segona residència.

Generalitat i ajuntament de Salou asseguren que el projecte de Hard Rock al costat de PortAventura no s'ha paralitzat i que segueix amb la previsió de començar les obres la primavera de l'any vinent. S'estan fent les modificacions sol·licitades per al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Altafulla recuperarà el servei de dutxes a les platges aquest estiu. La temporada ja ha començat en un any en què s'ha aconseguit retenir més sorra amb les actuacions ambientals que  s'hi han fet.

El Club Bàsquet Salou fa via i ha tancat ja la renovació de sis jugadors per a la temporada vinent. Ho avança TAC12: Adrià Aragonès, Siscu Moreno, Òscar Ngomo, Gonzalo Baltà, CJ Barksdale i Marc Morales no es mouran de la capital de la Costa Daurada i de la Lliga EBA més enllà de l'estiu.

Programes més recents a TAC12