Notícies 12. Edició migdia. 15/06/2021

Posada en escena del nou govern a l'ajuntament de Tarragona. Finalment, Junts estarà a l'executiu al costat d'Esquerra i la CUP.

En aquesta posada d'escena a les muralles, l'alcalde de Tarragona ha dit que no podia esperar eternament als comuns que es decidissin. Els ha animat a continuar a l'executiu, però, fa uns minuts, En Comú Podem ha dit no.

Les 4 víctimes mortals que s'han registrat avui per coronavirus a tot Catalunya han estat al Camp de Tarragona. És la dada d'un dia en què entrarem al punt de vacunació massiva del Palau d'Esports on ja s'han subministrat 100.000 vacunes des que va entrar en funcionament el 30 d'abril.

Volen nova concentració al barri antic de Valls per reclamar a a l'ajuntament solucions contra la degradació i la inseguretat a la zona. Els veïns volen mesures socials urgents per acabar amb situacions com robatoris i venda de drogues.

Salou tornarà a controlar enguany l'accés a les platges a través de càmeres de seguretat. Avui s'ha posat en funcionament la comissaria de la policia local a tocar de la platja de Llevant. Estarà oberta tota la temporada d'estiu

La Unió Esportiva Valls es reunirà aquesta setmana amb Joan Antoni Pallarès per decidir si l'actual entrenador continuarà o no en el càrrec i a la Primera Catalana. President i tècnic tenen previst parlar per decidir què és millor per al club.

Programes més recents a TAC12