Notícies 12. 11/06/2021

La meitat de la població vacunable del Camp de Tarragona podria estar vacunada amb la primera dosi aquest mateix cap de setmana. Avui ja estem al 48%. 3 de cada 10 ja tenen la immunitat completa.

Nou pas per a què la indústria química de Tarragona pugui treballar amb les xarxes elèctriques tancades que els permetrà abaratir costos i ser més competitius. Fins l'1 de juliol es poden presentar al·legacions al document. L'Associació Empresarial Química de Tarragona estan estudiant el text  conjuntament amb la patronal espanyola.

El 60% de les converses que tenen els alumnes dels instituts de Valls a l'hora del pati són en castellà. El català perd pes i per revertir la situació aquest estiu s'han programat tallers per a joves d'entre 13 i 16 anys.

Els Bombers implanten al paratge natural de Poblet punts estratègics de gestió que han de facilitar les tasques d'extinció d'un incendi forestal. La campanya d'aquest estiu es preveu complicada.

La Unió Esportiva Valls dirà adéu a la Tercera Divisió aquest diumenge i al camp de l'Horta. Els de Joan Antoni Pallarès acabaran la temporada com a millor dels equips descendits si sumen els tres punts i el Banyoles i el Santfeliuenc empaten entre ells.

Programes més recents a TAC12