Notícies 12. 10/06/2021

Primera setmana sense cap víctima mortal per covid 19 al Camp de Tarragona des de l'agost passat. Tots els indicatius de la pandèmia millores tot i que encara hi ha 24 persones ingressades a les unitats de cures intensives.

El fals sostre del vestíbul del Teatre Tarragona s'haurà de substituir. L'informe ha conclòs que el sistema que l'aguanta podria cedir en qualsevol moment. Les obres podrien començar la setmana vinent. Costaran 150.000 euros i s'hauran de fer en un termini de dos mesos.

Comencen les obres per enllaçar amb un carril bici els dos grans campus educatius de la Universitat Rovira i Virgili, el Campus Sescelades i el Catalunya. A l'octubre podria estar enllestit. El podrien arribar a utilitzar unes 2.500 persones cada dia.

Operatiu de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil contra un grup criminal especialitzat en cometre robatoris amb el mètode del butró i encastament a les botigues. S'han detingut 14 persones, 2 de les quals a Tarragona.  Substreien cotxes d'alta gamma per després realitzar els robatoris als comerços.

Ricard Notario continuarà al capdavant del Club Hoquei Vila-seca per sisena temporada consecutiva. La quarta salvació seguida a la Nacional Catalana referma un projecte que preveu canvis a la plantilla per aquest estiu, però no pas a la banqueta.

Programes més recents a TAC12