Notícies 12. 13/05/2021

La indústria química no comparteix la petició dels alcaldes de frenar la implantació del tercer fil ferroviari per donar més sortida a les mercaderies. El sector creu que és clau que es posi en marxa per ser més competitius i que ja s'arrosseguen molts anys de retard.

Tarragona apostar per dinamitzar el parc de la ciutat programant activitats familiars durant tota la setmana. Una iniciativa que s'acompanyarà d'accions per millorar la zona i també augmentar la seguretat.

Vila-seca començarà a multar a partir de l'1 de juny aquells que no compleixin les normes circulant amb patinets i amb bicicletes elèctriques. Les sancions poden arribar als 600 euros. S'ha posat en marxa una campanya informativa per a què tothom coneixi la normativa.

Montblanc crea itineraris segurs per incentivar que nens i nenes vagin a l'escola a peu. Una iniciativa que es posarà en marxa a partir del proper curs escolar. estaran guiats per les petjades del drac.

Tarragona ajorna el gruix de la celebració dels 700 anys de l'arribada de la relíquia de la patrona a l'any vinent. Tot i això, aquestes festes de Santa Tecla ja hi haurà activitats específiques. També ho notarem amb una il·luminació especial als carrers.

Vicente Moreno és inigualable. El Nàstic canvia d'entrenador cada sis més des que el tècnic valencià va tancar la seva etapa a Tarragona a finals del 2016. D'aquí a una estona detallarem la meteòrica successió de tècnics de l'última mitja dècada al Nou Estadi.

Programes més recents a TAC12