Notícies 12. 05/05/2021

L'atur ha crescut en gairebé 16.000 persones en només 2 anys a la demarcació de Tarragona. Actualment hi ha 60.500 persones sense feina, segons dades d'avui del Ministeri de Treball.

L'home que es feia passar per policia per acostar-se a les dones i abusar d'elles haurà de complir sis anys i mig de presó. És l'acord a què ha arribat avui la seva defensa amb la fiscalia i les acusacions. Hauria agredit sexualment una menor a Salou fa 2 anys i també s'hauria intentat acostar a més víctimes a Tarragona entre el 2019 i 2020.

Els patinets elèctrics de lloguer a Tarragona s'utilitzen sobretot per fer desplaçaments pel centre i cap a la zona de platja, segons les conclusions d'una de les 3 empreses que està operant a la ciutat. També han vist que molts usuaris el deixen mal aparcat.

El Festival de recreació històrica Tarraco Viva se celebrarà del 22 al 30 de maig després que la darrera edició es fés a l'octubre per la pandèmia. Enguany la majoria dels més de 200 actes seran presencials i tindran com a fil conductor la mort de Juli Cèsar i el final de la república romana.

El CBT vol seguir a la LEB Plata tot i descendir a l'EBA fa tan sols uns dies. El club no descarta adquirir una plaça els mesos vinents sempre que aparegui alguna opció en forma de vacant a la categoria, fet habitual durant l'estiu al bàsquet.

Programes més recents a TAC12