Notícies 12. 04/05/2021

L'ajuntament de Tarragona invertirà 42 milions d'euros per reactivar la ciutat i enterrar els efectes econòmics i socials de la pandèmia. Els objectius passen per fomentar l'ocupació, millorar l'espai públic i ajudar els sector més afectats.

Avui  la pandèmia ens deixa tres noves víctimes mortals al Camp de Tarragona i un altre increment dels ingressats a les UCIS. També el mateix dia en què el govern català ha confirmat que a partir de diumenge ja es podrà sortir de Catalunya i que no hi haurà toc de queda. Es mantenen però, la limitació de 6 persones a les trobades. 

L'ajuntament de Tarragona recorrerà la decisió del jutge de no permetre que el consistori es presenti com a acusació particular al cas Inipro, que investiga possibles desviaments de diners de l'Institut municipal de serveis socials cap al PSC. La CUP, que és qui va denunciar el cas, també presentarà recurs.

Constantí aprova els projectes per remodelar completament dos dels seus principals carrers, el carrer Major i el Sant Pere, amb una inversió d'UN milió 800 mil euros. Podrien estar enllestits a finals d'any.

Coneixerem l'arpista Esther Pinyol, professora d'arpa a Altafulla, que s'ha endut el primer premi d'un prestigiós certamen mundial. És una de les principals referències de la vintena d'alumnes que estudien arpa en aquest municipi del Baix Gaià.

Plantilla i cos tècnic del Nàstic asseguren que sortiran a guanyar al camp de l'Eivissa tot i que l'empat seria suficient per assegurar la classificació per al "playoff". Tant l'entrenador com els jugadors consideren que especular seria un error, amb l'Andorra tan sols dos punts per sota a manca d'una sola jornada.

Programes més recents a TAC12