Notícies 12. 03/05/2021

Minuts de silenci i dia de dol avui en record dels dos joves de 21 i 22 anys que van morir aquest cap de setmana en una masia de l'Espluga de Francolí. Imatge que s'ha repetit a l'Espluga, a Montblanc i a la Universitat Rovira i Virgili on estudiaven els dos joves.

La pandèmia deixa gairebé un centenar d'ingressats al Camp de Tarragona la setmana en què decaurà l'estat d'alarma. Durant aquest cap de setmana amb mobilitat oberta per tot Catalunya, s'ha vist molt més moviment en sector com l'hoteler i el de la restauració. Auguren un bon estiu.

Les barques de l'arrossegament inicien la veda que s'allargarà fins l'1 de juliol. La parada arriba en un moment en què la preocupació dels pescadors passa per les noves normatives que estudia Europa i que els podria suposar una reducció dels dies de pesca per fomentar la sostenibilitat.

La Generalitat programa una dotzena de camps de treball per a joves a la demarcació amb grups reduïts. Com a novetat destaca el que es farà al barri tarragoní del Serrallo perquè joves d'arreu del país aprenguin la professió de muralista.

El Nàstic se situa a un sol punt del "playoff" d'ascens a la Segona Divisió gràcies al triomf per la mínima contra l'Alcoià. El gol de Gerard Oliva el vam poder narrar en directe a TAC12. Si els grana treuen alguna cosa de profit diumenge a Eivissa, es classificaran per a la promoció.

Programes més recents a TAC12