Notícies 12. 20/04/2021

Crit d'alerta del sector agrícola, turístic i exalcaldes de la Conca de Barberà contra el gran volum de projectes d'energies renovables que es podrien instal·lar a la comarca. Podrien tirar endavant la instal·lació de 50 nous aerogeneradors i 500 plaques fotovoltaiques. Consideren que destrossarien el territori.

L'Ajuntament de Tarragona farà formació sobre la normativa als usuaris de patinets a la ciutat. Ho farà als centres cívics i a les escoles. Durant el mes de març es van interposar més d'un centenar de multes. El més freqüent és circular per la vorera quan ho han de fer per la calçada.

La pandèmia dona una mica de respir als hospitals on baixa el nombre d'ingressats. A dia d'avui hi ha 94 pacients als hospitals del Camp de Tarragona, 3 menys que ahir. També hi ha menys pacients a les Ucis, 19.

Torna l'Acampada Jove de Montblanc amb concerts que es faran a la plaça de Sant Francesc, però no hi haurà zona d'acampada. Se celebrarà del 16 al 18 de juliol i hi actuaran grups com Zoo o Buhos.

Als esports, el CBT destaca la joventut i el potencial físic del Zentro Básket, rival del "playoff" per la permanència a la LEB Plata. L'anada es jugarà aquest dissabte a Madrid, i la tornada la setmana vinent al Serrallo. L'objectiu, que la final se sentenciï a casa i a favor d'un conjunt blau limitat de nou per les lesions.

Programes més recents a TAC12