Notícies 12. 19/04/2021

Comencen les obres a Torredembarra per integrar al nucli urbà l'antiga nacional 340. S'actua al tram que va des des de l'estació de trens al passeig de la Sort per convertir-lo en un espai on els vianants i les bicicletes tinguin preferència sobre els vehicles.

LLum verda de l'Ajuntament de Salou per començar la construcció del resort que s'ha d'axiecar a l'espai on hi havia l'antic càmping la Unión a Salou. Un projecte que porta un any de retard. Aquest resort de 4 estrelles comptarà amb capacitat per a 700 persones.

Montblanc tanca la llar d'infants municipal Els Merlets per diversos casos de coronavirus que afecten alumnes i professors. S'estan fent proves a tothom. El centre estarà tancat fins dillluns vinent quan s'aniran reobrint les classes a mesura que s'acabin les quarentenes.

Coneixerem els guanyadors de la primera edició dels premis gastronòmics de Tarragona que s'han celebrat durant tot el cap de setmana al recinte firal del Palau de Congressos de Tarragona. Un certamen creat per donar suport a un sector afectat per la pandèmia i que ha reunit uns 350 visitants.

El Nàstic surt de les places de "playoff" d'ascens a la Segona Divisió després de caure contra l'Eivissa al Nou Estadi. Els de Toni Seligrat tanquen la primera volta de la lligueta sense cap triomf en tres partits i es queden sense marge de maniobra de cara al tram final de la temporada.

Programes més recents a TAC12