Notícies 12. 16/04/21

El confinament comarcal s'allargarà una setmana més fins al 26 d'abril. Les dades d'UCI no són bones i es vol aquesta setmana de marge per confirmar la tendència a la baixa de nous positius. La desescalada podria arribar a finals de mes.

Actuacions a l'amfiteatre de Tarragona per poder reobrir l'arena a principis d'estiu, tal i com estava previst. Es treballa per arreglar el drenatge de les aigües pluvials i en breu començaran les obres a la graderia excavada en roca que té risc d'esfrondrament.

Inversió història a Constantí de 7 milions d'euros en 4 anys per millorar serveis i infraestructures. Es desencalla el teatre auditori que serà un centre cultural, es milloraran carrers i es treballarà per recuperar la muralla. Es finançarà amb recursos propis i amb un crèdit de gairebé 5 milions d'euros.

Tarragona busca el millor xef i el millor cocteler del territori. Durant tot el cap de setmana estan al recinte firal del Palau de Congressos en la primera edició dels Premis Gastronòmics creats per posar en valor la cuina de casa nostra, els seus productes i ajudar un sector afectat també per la pandèmia.

Toni Seligrat es mostra molest pels dubtes de l'entorn després dels dos empats consecutius del Nàstic. L'equip rep diumenge el líder de la classificació, l'Eivissa. Ho farà sense marge d'error... NO guanyar l'expulsaria provisionalment de les places de "playoff" d'ascens a Segona.

Programes més recents a TAC12