Notícies 12. 08/04/2021

11.647 vacunats en un sol dia. És la xifra d'ahir. Rècord al Camp de Tarragona des que va començar la campnaya de vacunació al desembre passat. Aquesta és la lectura positiva. La negativa. Que en un dia s'han detectat ,és d'un centenar de nous positius. No passava des de principis de febrer.

Amb aquest escenari, aquesta tarda, comença al barri tarragoní de Bonavista un cribratge massiu després de detectar-se un augment de la concentració del virus a les aïgues residuals.

A partir de l'1 de juliol, l'aeroport de Reus tindrà dos vols per setmana amb les illes canàries. Una nova ruta que operarà la companya canària Binter i que està en marxa fins al 15 d'octubre. Els bitllets ja estan a la venda a partir de 85 euros el trajecte.

Vila-seca renovarà la seva marca turística després de més de 20 anys amb l'objectiu de modernitzar-la i que no se centri només en el nucli de la Pineda. S'ha obert un concurs públic per escollir aquest nou disseny.

Es desencalla la segona fase de les obres per modernitzar el reg de les hortes de Valls. La Generalitat les ha tret a licitació per poc més de 4 milions d'euros. L'import l'assumeixen la comunitat de regants, el govern català i l'estatal. Afectarà unes 200 hectàrees entre els termes municipals de Valls i Vallmoll.

El Volei SPiSP podria pujar a Superlliga aquest mateix dissabte. València acull des de demà la fase d'ascens amb la presència dels cooperativistes, que hauran de superar la fase de grups i la semifinal posterior per tornar al sostre del voleibol per primer cop des del 2018. 

Programes més recents a TAC12