Notícies 12. 07/04/2021

Cues aquest matí a les portes del Casal Municipal de Torredembarra per rebre la vacuna contra el coronavirus. Es vacunaran unes 400 persones de més de 80 anys. Una franja de població, la de més de 80 anys que s'espera que estigui tota vacunada la setmana vinent.

Una mobilitat que ha generat crítiques a Altafulla per part del principal grup de l'oposició. Alternativa Altafulla denuncia que l'equip de govern no hagi reforçat serveis en un moment en què es preveia molts visitants al municipi. També posa en dubte que s'hagués de celebrar el mercadet vintage al passeig marítim en unes dates tant assenyalades.

Salou inaugura la temporada de platges amb gairebé tots els serveis oberts com lavabos i dutxes. Uns serveis que l'estiu passat no van estar operatius fins a mitat de temporada per les restriccions per frenar la pandèmia.

Primer dia avui d'una campanya de renda atípica perquè moltes persones que fins ara estaven exemptes l'hauran de fer per haver cobrat un ERTO. Moltes sortiran a pagar. Per això Hisenda preveu que aquest pagament es pugui fraccionar en sis vegades en comptes de dos com fins ara.

TAC12 emetrà en directe el Club Bàsquet Salou - SESE de dissabte a les cinc de la tarda. Es tracta de l'últim partit com a local de la Lliga EBA dels salouencs, que depenen d'ells mateixos per accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata per primer cop a la seva història.

Programes més recents a TAC12