Notícies 12. 04/03/2021

Imatge històrica aquest dijous pel Camp de Tarragona. Avui les dues boques del túnel del coll de Lilla s'han comunicat per primera vegada després de la perforació simbòlica que s'ha fet coincidint amb la visita del ministre de Transports, Jose Luis Ábalos. L'Alt Camp i la Conca de Barberà ja estan enllaçades en els dos sentits i a partir d'ara començarà el tram final de les obres de l'A-27.

Els bars i restaurants tindran més hores a partir de dilluns. El PROCICAT ha aprovat una nova flexibilització de les restriccions i la restauració podrà obrir de dos quarts de vuit del matí fins a les 5 de la tarda, encara no per servir sopars. El Govern també permet més presència a les universitats i l'ampliació d'activitats extraescolars, esportives i culturals.

Tot i les noves mesures, avui mateix una vuitantena de restaurants i locals d'oci nocturn han reclamat que els treballadors del sector també siguin prioritaris a l'hora de rebre la vacuna per poder afrontar amb garanties la temporada turística. Demandes que fan sota el paraigua d'una nova associació anomenada Arons.

Crida d'ajuda per part de la restauració, que podem fer extensible a molts altres àmbits, perquè el darrer informe de les cambres de comerç alerta de l'alt percentatge d'atur a la demarcació que podria agreujar-se encara més si molts dels actuals expedients de regulació temporal, els ERTO, acaben convertint-se en definitius. Els experts creuen que la recuperació econòmica no serà fins a finals del 2022.

El Nàstic no guanya al Lleida Esportiu des de l'any 2015. L'actual líder de la Segona B tan sols ha aconseguit un triomf en set partits contra el següent rival en Lliga. Un derbi català, diumenge, que pot definir el futur del primer tram de la temporada.

 

Programes més recents a TAC12