Notícies 12. 23/02/2021

Els indicadors de la Covid 19 deixen de millorar i el risc de rebrot torna a pujar, per primera vegada des del mes passat. Estem a les portes d'una quarta onada? Doncs bé, el grau d'afectació és, a hores d'ara, pràcticament idèntic al de finals de novembre just en l'inici de la tercera onada, tot i que ara la vacunació als col·lectius més delicats juga a favor d'una onada que hauria ser menys dura.

A la ciutat de Tarragona, el nivell de despesa i inversió de l'Ajuntament durant el 2020 enfronta el PSC amb el govern municipal. Els socialistes creuen que s'haurien d'haver dedicat més recursos a pal·liar els efectes de la pandèmia, mentre que des del govern creuen que el romanent, que serà d'uns 8 milions d'euros, és fruit de la bona gestió i ara podrà revertir en la recuperació de la ciutat.

Mentrestant a Sant Salvador sembla que es podran deixar enrere els talls de subministrament elèctric que pateix la zona d'Interblocs des de començaments d'any. L'Ajuntament i Endesa han creat una taula de treball i la companyia s'ha compromès a reforçar la xarxa elèctrica del barri.

El Ple de Valls ha aprovat definitivament el POUM que va començar a gestar-se ara fa una dècada. La renovació del pla d'ordenació urbana s'ha consensuat amb tots els grups municipals i s'ha validat amb el suport unànime del plenari. El govern destaca que permetrà la cohesió del municipi i l'aposta pel centre històric, mentre que l'oposició demana les eines per fer-lo realitat.

Tan sols tres victòries separen el Nàstic de l'ascens a la Segona Divisió B PRO, el primer dels objectius de la temporada. Queden cinc partits per als grana, que ho tenen tot de cara per enllestir la tornada al futbol professional i el pas previ a pujar a Segona.

 

Programes més recents a TAC12