Notícies 12. 26/01/2021

La majoria de municipis aposten pels pavellons per esponjar les votacions de cara a les eleccions del 14 de febrer per ser espais amplis que permeten distanciament social. A Tarragona, també s'incorporen teatres i la mateixa Tarraco Arena Plaça.

Tots els ajuntaments s'afanyen a tenir a punt tot el dispositiu electoral a l'espera del que determini el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i pendents també de l'evolució de la pandèmia que deixa avui al Camp de Tarragona 25 defuncions, una xifra alarmant però que es rebaixa si tenim en compte que hi trobem sumades les d'ahir que no es van notificar. 

L'alcalde de Salou envia un requeriment a ADIF i Renfe perquè posi en marxa l'estació provisional de trens de Salou-Portaventura, que ja està enllestida. També està a punt el projecte de l'estació definitiva que costarà 15 milions d'euros.

El nou tren AVE de baix cost que pararà a l'estació del Camp de Tarragona entrarà en funcionament el 23 de juny. La promoció inicial ven bitllets per anar a Madrid per només 5 euros. Hi haurà 4 trens diaris.

Aquesta mateixa setmana es posaran en marxa els mil patinets elèctrics de les dues empreses que operaran a la ciutat de Tarragona. S'han instal·lat aparcaments repartits per tota la ciutat. Per utilitzar-los caldrà descarregar-se una aplicació.

La Nacional Catalana de l'hoquei sobre patins torna aquest cap de setmana sense el vistiplau de la majoria de participants, entre ells el Vila-seca. La competició es reactivarà enmig de la pandèmia sense cribratges periòdics entre els jugadors i tècnics.

Programes més recents a TAC12