Notícies 12. 25/01/2021

El Camp de Tarragona supera els 430 ingressats per Covid 19 tot i que el virus retrocedeix. Millores algunes indicadors epidemiològics  però no milloren les xifres als hospitals on la pressió encara és molt alta. I ho continuarà sent, segons Salut, durant les properes setmanes. Mentre a Tarragona, la guàrdia urbana ha dissolt un botellón que es feia dissabte a la platja del Miracle. 

18.000 euros; és el que es va gastar el darrer més l'Ajuntament de Tarragona netejant abocadors il·legals. De mitjana obre cada mes sis sancions. En la majoria de casos es troba l'infractor i se li fa pagar la neteja i una multa.

Salou podria estrenar la remodelació de la piscina a la tardor. Una renovació integral que pujarà mig milió d'euros i que actuarà sobre la coberta, el sistema de climatització i l'enllumenat.

Aquests són el Sant Jordi i la princesa de la Setmana Medieval de Montblanc d'enguany. S'han escollit en una gala que es va poder seguir en directe aquí, a TAc12. Enguany, si la pandèmia ho permet, la setmana medieval se celebrarà només en un cap de setmana, del 22 al 25 d'abril i mantenint actes essencials com la representació de la llegenda.

El Nàstic guanya per la mínima i a les acaballes al Badalona i signa la primera victòria en Lliga com a visitant des del desembre del 2019. Els grana continuen com a líders de la Segona B amb set punts d'avatantge respecte al primer dels rivals que quedaria fora de la primera fase per ascendir.

Programes més recents a TAC12