Notícies 12. 20/01/2021

Les mesures per frenar l'expansió del coronavirus s'allarguen dues setmanes més, fins al diumenge 7 de febrer. Així ho ha decidit el Procicat en la reunió d'aquest matí. Per tant, continua en peu el confinament municipal, el tancament de grans centres comercials i els caps de setmana només poden obrir els comerços essencials.

El maig hi haurà aprovades les normes de transició del pla d'ordenació urbana de Tarragona que està suspés. Seran les que manaran mentre no hi hagi un nou POUM i han de permetre salvar una setantena de plans parcials i evitar la paralització urbanística de la ciutat.

Al febrer començaran a funcionar les càmeres de videovigilància del carrer de la Cort a Valls. Seran les primeres que estaran operatives al nucli històric i és una de les mesures que es prenen per millorar la seguretat. També s'ampliar la plantilla de la policia local.

Canvis de mobilitat a  Torredembarra amb l'objectiu de dinamitzar una de les vies principals del municipi com és l’avinguda de Catalunya. S'han modificat, per exemple, les direccions d’alguns dels carrers adjacents.

Si avui comencés la fase per la permanència a Tercera Divisió, la Unió Esportiva Valls es trobaria sis punts per sota de l'objectiu. Conjura de la plantilla per millorar el rendiment durant la segona volta i arribar amb les opcions intactes a la següent lligueta de la temporada. 

Programes més recents a TAC12