Notícies 12. 19/01/2021

El Camp de Tarragona registra 19 morts per coronavirus les darreres 24hores. En 19 dies de gener ja portem gairebé les mateixes víctimes mortals que durant tot el mes de novembre. Si la tendència no canvia, aquest mes serà un dels pitjors en víctimes, només superat per l'abril.

250 famílies pateixen talls de llum que pot arribar a ser de 48 hores. Volen denunciar la companyia a qui acusen de no fer cap manteniment en la xarxa elèctrica. L'ajuntament ha sol·licitat una reunió amb Endesa per abordar el problema.

Montblanc veu perillar la secció de trànsit dels Mossos d'Esquadra. La plantilla s'ha reduït a gairebé la meitat i els sindicats temen que els que queden acabin destinant-se a Tarragona des d'on es centralitzaria el servei. L'ajuntament montblanquí ja ha sol·licitat en diverses ocasions mantenir l'operatiu des de la vila.

Comencen les obres per arreglar l'església nova de l'Espluga de Francolí, tancada des de fa 3 anys per l'aparició d'esquerdes: L'edifici té més de 130 anys d'història.

Sentirem aquest so. La Torre Rellotge del Port de Tarragona torna a repicar després de la seva restauració. Es va inaugurar l'any 1922, està ubicat al passeig de l'escullera i està catalogat com a bé cultural d'interès local.

La Nacional Catalana de l'hoquei sobre patins tornarà el 31 de gener. Així ho preveu la Federació Catalana tot i que equips com el Vila-seca no entrenen des del novembre. El bàsquet, mentrestant, treballa per a l'inici de la Copa Catalunya a principis del mes de març, anul·lant els descensos i mantenint la lluita per pujar a categoria estatal.

Programes més recents a TAC12